YURTSEVER SİGORTA

galeri
galeri
galeri

Firma Hakkında

Karaman Sigorta Şirketi ve Acentesi, Bireysel Emeklilik, Biriktiren Gelecek Planları, Sürekli Eğitim Sigortası, Ferdi Kaza, Hayat, Deprem, Özel Sağlık, Kasko, Trafik, Sağlık, İnşaat All Risk, Konut ve Tüm Sigorta Hizmetlerini Vermekteyiz.

Vizyonumuz

Sigorta sektöründe aracılık alanında fark yaratacak öncü hizmetleri ile Türkiye ‘ de lider bir sigorta acentesi olmak.

Misyonumuz

Sigortacılık alanında sigortalılarımız olsun veya olmasın, ihtiyaçlarını karşılamak ve menfaatlerini korumak amacıyla deneyimli ve yetkin ekibimizle en uygun ürünü ve hasar desteğini sağlamak. Kariyer fırsatlarına açık, keyifle çalışılan bir ortam hazırlamak. Bağlı olduğu sigorta şirketleri ve sigortalıları ile büyük bir aile oluşturmak ve onlar ile büyüyerek sektöre katma değer kazandırmak.

Değerlerimiz

Güvenilirlik: Tüm çalışanlarımız ile birlikte, dürüst çalışma anlayışı ve iş ahlakına sahip çıkmak, sorunları ve beklentilere zamanında yanıt vererek, güvene dayalı, uzun vadeli, ilişkiler kurarak,bu kurduğumuz ilişkileri geliştirmek ve verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmek.

 

Duyarlılık : Kurumsal ve kişisel sosyal sorumluluk bilincimizle, çözümlerimiz ve kaynaklarımızı verimli kullanarak insana, bilgiye, emeğe ve çevreye duyarlı ve saygılı olmak.

Müşteri Odaklılık: Riskleri doğru belirleyip, kalıcı ve etkin çözümler bulup , sadece anlık çözümler ile hareket etmeyip sigortalılarımızın menfaatleri doğrultusunda, onların gözünde kalıcı olmak

Açıklık : İletişimde ve uygulamalarımızda açık davranarak tüm yönetim kadrusuna ulaşılabilir olarak, adil ve dürüst olmak.

Çözüm Odaklılık: Profesyonel anlayış ve ekip çalışmasına olan inancımız ile etkili ve hıza dayalı doğru hizmetler sunmak, önerilen ve alınan kararlara adil ve sağduyulu yaklaşım göstermek.

Tutkulu Olmak: Tüm çalışanlarımız ve yönetim kadromuz ile verdiğimiz hizmetlerde, problemleri çözümlememizde, paydaşlarımıza karşı sorumluluklarının bilincinde hareket ederek, hedefimize ulaşmada inançlı olmak, fark yaratmak, çalışan memnuniyetini müşteri memnuniyetine dönüştürmek.

Esneklik: Yönetimimizin önyargısız yaklaşıma verdiği önem ile birlikte mesleki ve kurumsal değerlerden ödün vermeden, çalışanlarımızın çözüm odaklı öneriler geliştirmesi, uygulaması ve gerektiğinde insiyatif almasına fırsat tanımak. 

Firma Bilgileri

  • Adresİmaret Mah. 167. Sok. 16/B Karaman Merkez , Karaman
  • Telefon0538 202 38 70

Firma Konumu

Paylaş