PARK KARAMAN AVM

galeri
galeri

Firma Hakkında

Neden Karaman? Tarih boyunca birçok medeniyete beşiklik eden Karaman, tarihi zenginlikleri ile Anadolu’nun en önemli ticaret, kültür ve sanat merkezlerinden biri olmuştur. İnanç ve doğa turizmi yönünden zengin potansiyelini modern şehir hayatına yansıtmıştır. Türkçeyi resmi dil olarak kabul eden ilk Anadolu başkenti olan Karaman, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri de her zaman büyük bir misafirperverlikle karşılamıştır.

En İyi Lokasyon – Prestijli konumu ve modern mimarisi ile Karaman’ın ilk Karma Avm Proje’si olan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi; şehrin en güzel ve en işlek lokasyonunda, Mersin ve Konya otoyolunun Ermenek ve Ereğli ilçe yollarının kesişme noktasında, otogar kavşağında yer alıyor.

Dünyaca Ünlü Markalar – Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde; toplam 35.000 metrekarelik alanda konumlanmış 115 seçkin, ulusal ve uluslararası marka karmasıyla, yalnız Karaman’ın değil bölgenin en büyük alışveriş merkezi oluyor. Alışveriş, sinema, restoran, cafe, fitness, eğlence ve yaşama dair her şey Park Karaman’da sizleri bekliyor.

GOLD FİRMA

Firma Bilgileri

Firmaya Mail Gönder

Firma Konumu

Paylaş